0%
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Gebruik Casemanagement dementie

In het Actieplan Casemanagement dementie is een aantal doelen omschreven ten aanzien van casemanagement dementie. Iedere persoon die gediagnosticeerd wordt met dementie, wordt (als dit nodig is) gewezen op casemanagement. Om te meten in hoeverre deze doelstelling behaald wordt, brengt bureau HHM in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) het gebruik van casemanagement dementie in beeld. We kijken naar het aantal mensen dat gebruikmaakt van casemanagement dementie en onderzoeken de redenen om hiervan geen gebruik te maken. In 2018 hebben wij het gebruik van casemanagement dementie ook onderzocht, zodat we met dit onderzoek kunnen aangeven in hoeverre het gebruik is toe- of afgenomen.

Om een representatief beeld te geven van het gebruik van casemanagement dementie vragen we alle betrokken zorgaanbieders, ketenregisseurs en dementienetwerken om deze vragenlijst in te vullen. Daarnaast houden we nog een aantal interviews met huisartsen, POH ouderen, cliëntvertegenwoordigers en wijkverpleegkundigen. De resultaten van dit onderzoek koppelen we zowel op landelijk als regionaal niveau terug. De regionale gegevens kunt u gebruiken om het gebruik van casemanagement dementie in uw regio te optimaliseren.

Op 8 en 10 september zijn twee Webinars gehouden met uitleg over dit onderzoek. Heeft u dit Webinar niet kunnen volgen? Dan kunt u deze hier terugkijken: 
Webinar 8 september 2020

Aanvullende documenten:
Presentatie Webinar
FAQ uit de Webinars

Om u voor te bereiden op de vragen kunt u hier de vragenlijst in pdf inzien.  


 

U kunt tussentijds uw antwoorden opslaan door onderaan het scherm te kiezen voor ‘Hervat later’.
U maakt dan een account aan waarmee u op een later tijdstip weer in kunt loggen om verder te gaan met de vragenlijst.

Het invullen en indienen van de vragenlijst kan tot 9 november.

Via de knop VOLGENDE rechtsonder dit bericht start u de vragenlijst.