Dit onderzoekspanel is een initiatief van bureau HHM. Bureau HHM combineert wetenschappelijke kennis met creativiteit. Zo maken we grote maatschappelijke problemen helder en overzichtelijk. Waarna we vernieuwende oplossingen ontwikkelen om de zorg en ondersteuning in Nederland beter te organiseren. Voor nu en straks.

Dat kunnen wij niet alleen. Regelmatig hebben wij daarvoor kennis en expertise uit het veld nodig. Daarvoor is dit onderzoekspanel.

Als lid van het onderzoekspanel krijgt u een uitnodiging als wij uw hulp kunnen gebruiken bij één van onze onderzoeken of projecten. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om het invullen van een vragenlijst, het aanleveren van relevante data of een verzoek voor een (telefonisch) interview.

Door in te loggen, kunt u zelf uw basisgegevens bijhouden. U kunt aangeven voor welke onderwerpen wij u kunnen benaderen. U kunt zich hier ook afmelden of uw status op non-actief zetten als wij u een bepaalde periode niet kunnen benaderen.

Eerst meer informatie over ons panel en deelname? Neem dan contact met ons op door te bellen naar  053 433 05 48 of mailen: onderzoek@hhm.nl.